Waar kan Spicy Coding jou bij kan helpen?
Ontwikkeling van een: - Android app
- CMS
- CRM
- Landingspagina
- Webshop
- Website
Implementeren, koppelen of vastleggen van: - Betaaldiensten
- Bezorgdiensten
- Hosting, domeinnaam en e-mailadres
- Externe mailservice
Android apps
Wij hebben de kennis in huis om Android apps te ontwikkelen. Heb je een idee of wil je hier meer over weten. Neem hier dan contact met ons over op.
Content Management Systeem
Een CMS is een systeem waarmee het mogelijk is om zonder hulp van ons zelf de content van je website aan te passen. Wij hebben heel veel ervaring in de ontwikkeling van dit soort systemen. Doordat Spicy Coding maatwerk levert kunnen wij aan elke wens voldoen. Denk hierbij niet alleen aan het aanpassen van teksten maar ook beheren van foto's, blogs, berichten in je gastenboek, verzonden berichten vanaf de contactpagina etc.

Heb je bij voorkeur liever geen los systeem naast je website draaien maar wil je de content binnen je eigen website aanpassen? Ook dat is geen probleem. Alles kan door ons gemaakt worden!


Customer Relationship Management
Naast het beheerbaar maken van de content van je website, kunnen wij ook modules ontwikkelen voor het beheren van je klantgegevens. Een CMS en een CRM kan door ons worden samengevoegd tot één systeem zodat je vanaf deze plek alles kunt beheren.
Landingspagina Een landingspagina is een pagina welke expliciet is gebouwd om bezoekers op te vangen vanaf specifieke bronnen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je advertenties op Google of Facebook hebt draaien. Je doel is om deze mensen zo ver te krijgen dat ze doorklikken naar je website. De pagina waar ze uiteindelijk op terecht komen moet er voor zorgen dat je een bepaalt doel bereikt. Bijvoorbeeld een inschrijving op een nieuwbrief of het plaatsen van een bestelling.

Wij hebben ervaring in het bouwen van dit soort pagina's.


Bekijk hier een voorbeeld
Webshop Wij hebben in het verleden al meerdere webshops voor onze klanten opgeleverd. Omdat elke klant andere wensen heeft is het slim om samen in gesprek te gaan en te kijken wat de wensen zijn. In veel gevallen is het namelijk mogelijk om voor een open source webshop te kiezen. Denk hierbij aan Opencart, Magento of Prestashop. Maar misschien is dit wel weer veel te groot voor je wensen. Er zijn namelijk genoeg bedrijven die een website hebben en daar alleen een simpele bestelfunctionaliteit in willen hebben.

Spicy Coding kan helpen bij het maken van de juiste keuze.
Wat uiteindelijk ook je wens is, wij kunnen het voor je regelen.

Wij hebben in het verleden de webshop van Webstash mogen bouwen. In eerste instantie was dit een open source webshop, maar door de grote groei dat dit bedrijf doormaakte is uiteindelijk gekozen om de gehele webshop + backoffice geheel op maat te maken. Heb je interesse of wil je meer weten? Neem contact op!
Website Een ontworpen website omzetten naar een daadwerkelijke website is voor ons gesneden koek. Wij kunnen direct inschatten welke technieken we moeten toepassen om aan alle wensen van de klant te voldoen. Heb je geen ontwerp maar een aantal voorbeelden van hoe je gewenste website er uit zou moeten zien? Geen probleem, ook op basis van voorbeelden kunnen wij de website bouwen waar jij naar opzoek bent!


Betaaldiensten Heb je een webwinkel, dan zul je bij het afronden van de bestellingen de klant de mogelijkheid willen geven om makkelijk via een online betaalmiddel te betalen. Denk aan iDeal, PayPal of achteraf betalen. Deze zijn te implementeren door gebruik te maken van een betaaldienst zoals bijvoorbeeld Mollie.

Wij kunnen je helpen bij de implementatie van zo'n betaaldienst. Bezorgdiensten Om het maken van verzendlabels makkelijk te maken heb je de mogelijkheid om ervoor te kiezen een koppeling te maken met bestaande bezorgdiensten. Voorbeelden zijn MyParcel en GroenBezorgen. Wij hebben de kennis in huis om deze koppeling voor je in te bouwen. Op deze manier kun je makkelijk en snel verzendlabels aanmaken en houd je meer tijd over voor andere dingen.

Dymo labelwriter
Wil je de verzendlabels direct uit kunnen printen vanuit je eigen systeem? Dan kunnen we een koppeling met een dymo labelwriter voor je maken. Deze maakt vanuit de webbrowser verbinding met je printer om de labels uit te kunnen printen.
Hosting, domeinnaam en e-mailadres Bij de ontwikkeling van een website of ander product kunnen we deze direct op onze eigen server plaatsen en beschikbaar maken. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kunnen wij deze voor je aanmaken en koppelen aan onze server. We kunnen ook je bestaande domeinnaam aan onze server koppelen of naar ons toe verhuizen. Daarnaast kunnen we een e-mailadres voor je aanmaken en instellen. Kortom, je hoeft alleen maar je wensen door te geven en wij doen de rest.
Externe mailservice Wij adviseren om altijd gebruik te maken van een externe mailservice om de e-mails vanaf je website te versturen. Op deze manier kun je er vrijwel altijd vanuit gaan dat een e-mail bij de ontvanger aankomt. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je precies zien om welke reden. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een e-mailadres door een klant fout is ingevuld. Daarnaast kun je de e-mails altijd terughalen en zien hoe vaak men doorklikt op bijvoorbeeld verschillende links in je e-mailberichten. Het implementeren van een externe mailservice is eenvoudig en hier kunnen we je mee helpen.
© Copyright 2020 spicycoding.nl
KvK: 72557532
IBAN: NL47 KNAB 0257 7071 07