Over Spicy Coding
Spicy Coding is een bedrijf dat is gespecialiseerd is de ontwikkeling van websites, webshops, CMS/CRM systemen en andere online software. Wij blijven altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en daarom kunnen we de garantie bieden dat wat we aan onze klanten opleveren van hoge kwaliteit is op vrijwel elk apparaat te bekijken is.

Wat maakt ons uniek
Door de opkomst van open source software zoals Wordpress zijn steeds meer bedrijven en freelancers gestart met het verkopen van websites. Wat ze echter simpel samengevat doen is een gratis stuk software downloaden, hier een template op installeren en een paar plugins. Zodra vervolgens een klant later nog met wensen komt dan is het vaak niet mogelijk als ze geen plugin kunnen vinden dat exact doet wat je wilt. Dit is niet hoe wij werken. Wij bouwen maatwerk. Dit betekent dat wij altijd aan de wens van de klant kunnen voldoen en vrijwel nooit nee verkopen. Het mooiste hiervan is ook nog dat we dezelfde kosten hanteren als de gemiddelde concurrent welke open source software in zet (wat tevens veiligheidsrisico's met zich mee brengt).

Beter voor zoekmachines
Doordat wij maatwerk bouwen kunnen wij tevens de garantie bieden dat het product dat wij opleveren een snellere laadtijd dan dat van de concurrenten heeft. Daarnaast is optimalisaties voor zoekmachines iets dat standaard wordt meegenomen. Je krijgt dus een snelle, zoekmachine vriendelijke, op maat gemaakt product dat voorbereid is op de toekomst en waarin uitbreiding geen enkel probleem is. Daarnaast hebben we een eigen server waarop we het product kunnen hosten. En ook deze server hebben we geoptimaliseerd om de beste prestaties voor je product te kunnen garanderen.

Wist je dat?
Wij naast websites, webshops, CRM/CMS systemen ook de kennis in huis hebben om android apps te ontwikkelen en indien gewenst te koppelen aan je bestaande product?

Spicy Coding
Boslaan 13
5405 NX Uden
info@spicycoding.nl


Neem contact op
Een greep uit onze portfolio
© Copyright 2020 spicycoding.nl
KvK: 72557532
IBAN: NL47 KNAB 0257 7071 07