Bart Dakwerken
Bart Dakwerken is een jong gedreven dakbedekkings-onderneming dat staat voor kwaliteit, perfectie en is gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze en kunststof daken. Particulieren maar ook bedrijven kunnen bij Bart Dakwerken terecht voor zowel nieuwbouw als renovatie, zinkwerk en isolatie werkzaamheden.

De wens van de klant was een SPA (single page application). Door eenmalig de content en resources van de website in te laden kunnen bezoekers na het klikken op menu items direct de gewenste content bekijken. De content moet zelf beheerd kunnen worden en door actief gebruik te maken van Instagram moeten de foto's op de website ook meteen zichtbaar worden. Daarnaast wilde de klant erg graag dat de website goed gevonden wordt in de zoekmachines. Daarom hebben we extra optimalisaties toegepast.

Het resultaat is dat de klant nu een snelle website heeft en een beheersysteem waarmee de content zelf kan worden aangepast. Door de SEO optimalisaties is de website via de zoekmachines makkelijk te vinden.


Bekijk de website
Geleverde diensten
Gebruikte technieken
  • HTML
  • CSS
  • Javascript
  • PHP
  • Node.js (voor het bundelen en comprimeren van de assets)
Vraag of aanvraag? Stuur een bericht en we proberen binnen 24 uur te antwoorden!
© Copyright 2021 spicycoding.nl
KvK: 72557532
IBAN: NL47 KNAB 0257 7071 07